INFEKTSION KASALLIKLAR: SABABLARI, OLDINI OLISH VA DAVOLASH USULLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada infektsion kasalliklarning turlari, ularning kelib chiqish sabablari, tarqalish yo‘llari va oldini olish choralari yoritilgan. Shuningdek, zamonaviy davolash usullari va infektsiyalarning jamoat salomatligiga ta’siri haqida ham ma’lumot beriladi.