Bolalarga davlat va nodavlat maktabgacha tashkilotlarida ta’lim-tarbiya berish. (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada davlat va nodavlar maktabgacha ta’ lim tashkilotlarining tashkil etilish tartibi hamda, ta’lim tarbiya ishlarini rejali olib borish haqida yozilgan.