Korrupsiyaga qarshi chora-tadbirlar vauning samaradorligi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada korrupsiya berish, korrupsiya olish,korrupsiya berishda va olishda vositachilik qilgan fuqarolarning qilgan xatolari va uning oqibatlari to`g`risida, shu bilan birga korrupsiyaga qarshi chora-tadbirlar va uning samaradorligi to`g`risida fikr yuritiladi.