Davlat tashkilotlari axborot xizmatlari: asosiy xususiyatlari va tushunchalar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
Ushbu maqolada davlat tashkilotlari axborot xizmati faoliyati ko‘rib chiqilgan, axborot xizmati tushunchasi aniqlangan, ularning asosiy vazifalari va ish faoliyati yo‘nalishlari ko‘rsatib berilgan. Bundan tashqari davlat tashkilotlari axborot xizmatlari bilan OAV larning o‘zara aloqasining samarali yo‘nalishlari ta'kidlab o‘tilgan.