ГЛОБАЛЛАШУВ ШАРОИТИДА МИЛЛИЙ МУСИҚИЙ МЕРОСГА МУНОСАБАТНИ ЎЗГАРИБ БОРИШ ТЕНДЕНЦИЯСИНИНГ НАЗАРИЙ-МЕТОДОЛОГИК АСОСЛАРИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ушбу мақолада мусиқа ва миллий мусиқий мероснинг фалсафий тадрижиёти кўриб чиқилади. Мусиқа ва мерос тушунлачалари борасида Шарқ олимларининг қарашлари мақолада ўз аксини топган.