OLMON TILIDA O‘ZLASHMA SO‘ZLAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada olmon tiliga o‘zlashgan so‘zlar tarixi, anglisizmlarni olmon tiliga kirib kelishi va o‘rni tahlil qilingan.