Suv havzalariga tashlanadigan oqova suvlarni matematik modellashtirish (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
ushbu maqolada suv havzalarida tashlanadigon oqova suvlarni matematik modellashtirish haqida maʼlumot berilgan. Biosfera va insoniyat oʻrtasidagi tabiiy muvozanatni saqlash haqida soʻz boradi.