ZIGʻIRDOSHLAR VA PISTADOSHLAR OILASIGA MANSUB OʻSIMLIKLARNING MORFOLOGIK TUZILISHI VA AHAMIYATI , TARQALGAN JOYLARI. (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Pistadoshlar va Zigʻirdoshlar oilalarga mansub oʻsimliklarni tuzilishi va foydali xususiyatlari haqida maʼlumotlar keltirilgan .