Erkin Vohidov she’riyatida folklor an’analari (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Erkin Vohidov ijodidagi milliy, diniy qadriyatlarni, shuningdek, folklorga xos obrazlarni tadqiq etish, shoirning xalq ogʻzaki ijodidan ta’sirlanishi, erishgan yutuqlari yoritib berilgan.