Piyozdoshlar oilasi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Piyozdoshlar oilasi haqida umumiy tushunchalar yoritilgan. Piyozdoshlar oilasiga 30 ta turkum va 650 ta tur birlashtiriladi. Ular koʻp yillik, ildiz poyali va piyozboshli , maxsus xid taratuvchi oʻt oʻsimlik.