“USTOZ MAQOMI TOG’LARDAN ULUG'” SHIORI OSTIDA TAYYORLAGAN PEDAGOGIK QOBILIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada “Ustoz maqomi tog’lardan ulug'” shiori ostida tayyorlagan pedagogik qobiliyati va ustozlarning o‘ziga bo‘lgan ishonchi hamda o‘z ishiga masuliyatli bo‘lishi haqida ma’lumotlar keltirilgan