SONLARGA DOIR TURLI MASALALAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada sonlar nazariyasiga doir murakkabroq bo’lgan masalalarning qulay yechish usullari ko‘rsatilgan