Hissiyot ifodasi siyosiy nutqlarda: verbal va noverbal usullar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bu maqolada, siyosiy nutqlarda hissiyotlarni ifodalash uchun qo‘llaniladigan verbal va noverbal usullar, ularning ahamiyati va amaliy qo‘llanilish shakllari ko‘rib chiqiladi. Ahamiyatli ahamiyatga ega bo‘lgan bu usullar, siyosiy muloqotning nozik va effektli jihatlarini yana bir bor aniqlashga yordam beradi.