TALABALARNING KREATIV FAOLIYATINI SAMARALI RIVOJLANTIRISH IMKONIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada bўлажак ўқитувчиларнинг креатив функцияларини шакллантиришdagi muhim инновацион усулларнинг yangi ko’rinishlari va turli даражаларда farqlanishi, педагогик тажрибада педагогик инновацияларни ижодий қўллаш, shuningdek, бўлажак ўқитувчиларнинг креатив функцияларини ривожлантириш, уларни педагогик инновациялар билан изчил қуроллантириб бориш, инновацион усулларни таҳлил ва татбиқ қилишга ўргатиш вазифаси xususida atroflicha muloxazalar yuritilgan.