NAVOLARNI BOSHQARUVCHI USUL ZARBINING ZAVQI: MA’NAVIY VA MUSIQIY ASOSLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Muvaffaqiyatli audit uchun yuqori malakali kadrlar zarur. O‘zbekiston banklarida audit jarayonlarini takomillashtirish uchun auditorlarning bilim va ko‘nikmalarini xalqaro standartlarga muvofiq oshirish, shuningdek, zamonaviy texnologiyalarni joriy etish orqali audit sifatini yanada yuqori bosqichga ko‘tarish mumkin