ISHKI HÁM SÍRTQÍ MOTIVACIYALARDÍŃ ULÍWMA XARAKTERISTIKASÍ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bul maqalada motivaciyanıń ishki hám sırtqı túrleri boyınsha ulıwma xarakteristikası haqqında maǵlıwmat berilgen. Maqalada baǵdarlantırıwshı qaramlılıq, informacion qaramlılıq, kúshke qaramlılıq hámde sociallıq status boyınsha pikirler bayan qılınǵan.