TIJORIY DISKURS KONSEPSIYASI TADQIQIGA DOIR MULOHAZALAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Tijoriy muloqotning asosiy funksiyalarini axborot, kommunikativ, nazorat qiluvchi, qо‘llab-quvvatlovchi funksiyalar, huquqiymunosabatlarni о‘rnatish, har qanday fakt, hodisani sо‘rash, tasdiqlash funksiyasideb atash mumkin.