Экстремистик хусусиятга эга жиноятларини тергов қилишда Telegram мессенжерини баҳолаш масаласи: муаммолар ва таклифлар (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2025)
мақолада экстремизм билан боғлиқ жиноятларни тергов қилиш амалиётида Интернет жаҳон ахборот ресурсларидан фойдаланилганлик масаласида жиноят ишларини кўриб чиқишда мавжуд бўлган муаммоларни, Telegram мессенжери орқали тарқатилаётган тақиқланган материалларни баҳолашда вужудга келаётган эътирозли ҳолатларни таҳлили ва муаммоларга ечим сифатида таклифлар берилган.