TURIZM INDUSTRIYASIDA MARKETINGDAN FOYDALANISH XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bu maqolada turizm industriyasida marketingdan foydalanish xususiyatlarihaqida so’z yuritiladi