AVTOMOBIL YO'LLARI BO'YLAB JOYLASHGAN SERVIS BINOLARIGA ARXITEKTURAVIY TA'SIR ETUVCHI OMILLAR VA TALABLAR (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada avtomobil yo'llari bo'ylab joylashgan servis binolarining arxitekturaviy yechimlari, ularga ta'sir etuvchi omillar va loyihalash talablari tadqiq etilgan. Zamonaviy servis binolarining funksional-texnologik tashkil etilishi, arxitekturaviy-rejaviy yechimlari va qurilish me'yorlari tahlil qilingan