ТУРЛИ СЕЛЕКЦИЯЛИ ТОЛАЛАР ФИЗИК-МЕХАНИК ХОССАЛАРИНИНГ ТАДҚИҚИ (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
ушбу мақолада турли селекция навли пахта толаларининг физик механик хоссалари “Материалшунослик ва стандартлаштириш” кафедраси синов лабораториясида аниқланган. TEXTECHNO тизимида пахта толасининг сифати O’zDst 604-2016 га асосан баҳоланиб таҳлил этилган