BOLALARDA ANOREKSIYA: KLINIK KO'RINISHLARI, DIAGNOSTIKASI VA DAVOLASH YO'LLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada bolalarda uchraydigan anoreksiya nervoza kasalligi, uning rivojlanish sabablari, klinik belgilari, diagnostikasi va zamonaviy davolash usullari ko'rib chiqilgan. Adabiyotlar tahlili asosida kasallikning bolalardagi o'ziga xos xususiyatlari, asoratlari va profilaktikasi masalalari yoritilgan