ELEKTROTEXNIKA VA ELEKTRONIKA ASOSLARI FANINI O‘QITISHNING RAQOBATBARDOSH HARBIY KADRLARNI TAYYORLASHDAGI O‘RNI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada elektrotexnika va elektronika asoslari fanidan mashg‘ulotlarni tashkillashtirishning bugungi holati tahlil qilib chiqilgan. Shuningdek, tayyorlanayotgan  kadrlarning sifatini rivojlantirish ta’lim tizimining muhim vazifalaridan biri ekanligi ta’kidlab o‘tilgan. Zamonaviy texnologiyalar asosida tashkil etish va shu orqali ta’lim oluvchilarning mustaqil fiklash hamda ijodiy qobiliyatlarini maqsadga mufofiqligi aytib o‘tilgan.