INTERNET JURNALISTIKASI RIVOJLANISH BOSQICHLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada O‘zbekistonda jurnalistikaning rivojlanish tarixi va bosqichlari haqida fikr-mulohazalar yurutilgan