ILK BOLALIK DAVRINING O'ZIGA XOS PEDAGOGIK VA PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning psixologik xususiyatlari muhokama qilingan. Ayniqsa go‘daklik davrida bolalarda paydo bo‘ladigan oliy psixik funksiyalarning paydo bo‘lish xususiyatlari keng yoritilgan.