XORIJIY DAVLATLARDA SUV BOYLIKLARIDAN FOYDALANISH MASALALARIDA OLIB BORILGAN TADQIQOTLAR. (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada, suv resurslaridan samarali foydalanishda xorij tajribalari keltirilgan hamda suv resurslaridan oqilona foydalanish  bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan.