Frazeologizmlerdi oqıtıwda interaktiv metodlar (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bu maqolada qoraqalpoq tilida maktablarda frazeologiyani qanday usullar orqali dars o’tish masalasini tahlil qildik. Fraeologiya tushunchasining ózi haqida ham malumotlar keltirib ótildi va interaktiv usullardan foydalanish haqida malumotlar berildi.