BOLANING KAMOL TOPISHIDA PSIXOLOGIK YONDASHUV (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Sizga ma’lumki, ko’pgina ota-onalar farzandlarini tarbiyalashda  turli xil to’siqlarga  uchraydilar.Farzandni dunyoga keltirib, ularni voyaga yetkazib katta qilish va ilm zinapoyalaridan  qadamma-qadam yetaklab, dunyoni tanitishda ota-onadan og’ir mehnatni, mashaqqatni  talab etadi.