O‘QUVCHILARNING IQTIDORINI ANIQLASH VA ULARNI IS’TEDODINI RIVOJLANTIRISHDA PEDAGOGIK MAHORATNING O‘RNI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Mazkur maqolada maktab yoshidagi iqtidorli o’quvchilarni aniqlash va ularni rivojlantirishda pedagogik mahoratning o‘rni va ahamiyati, ta`lim va tarbiyani o‘rinli tashkil etish yo‘llari haqida ma’lumot berilgan