O‘quvchilarning uzluksiz ta'lim tarbiya olishida va oilaviy hayotga tayyorlashda Buyuk allomalarimiz merosidan foydalanishning ahamiyati. (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqola o‘quvchilarning ta'lim tarbiya jarayonini tashkil etishda allomalarimiz ijodiy meroslaridan foydalanish hamda ularni hayotga tayyorlash,ularda oila tushunchasining ijobiy sifatlarini shakllantirishdagi ahamiyati haqida