Xorazm viloyati sharoitida makkajo‘xori o‘imligi o‘sish va rivojlanishiga biometrik ko‘rsatkichlarining ta’siri (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Maqolada makkajo‘xori o‘simligini biologik xususiyatlari, tashqi muhit omillarining ta’siri, makkajo‘xori o‘simligining o‘sish va rivojlanishining biometrik ko‘rsatkichlari tahlili keltirilgan.