XORAZM VILOYATI AGROIQLIM RESURSLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada Xorazm viloyatining agroiqlimiy resurslari va ularga ta’sir qiladigan turli xil omillarning mavjudligi haqida fikr yuritilgan. Shuningdek turli ekspeditsiya va kuzatishlar natijasida olingan ma’lumotlar ham tahlil qilingan.