Umurtqasiz hayvonlar Sarkodalilar ya'ni Soxtaoyoqlilar ( Sarcodina) sinfi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu tezis Sarkodalilar ya' ni Soxtaoyoqlilar ( Sarcodina) mavzusida boʻlib,ushbu sinfga xos xususiyatlar,hayotiy jarayonlari haqida maʼlumot berilgan. Tazisda adabiyotlar tahlili yoritilgan.