CHANGLANISH HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHA VA CHANGLANISH TURLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Ushbu maqolada changlanish va uning biologik hususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan.