BARGNING MORFOLOGIK VA ANATOMIK TUZILISHI HAQIDA UMUMIY TUSHUNCHA (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2023)
Barg o‘simliklarning asosiy qismi bo‘ib,unda fotosintez jarayoni kechadi.Bu jarayon bargning qizib ketmasligini oldini oladi.Barg-oddiy va murakkab barglarga bo‘linadi.