Ommaviy Axborot Vositalarining Keng Jamoatchilik Ongiga Ta'siri (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Bugungi kunda ommaviy axborot vositalari insonlar hayotining ajralmas qismiga aylangan. Televizion dasturlar, internet saytlari, ijtimoiy tarmoqlar va gazeta-jurnallar orqali kun davomida olingan axborotlar keng jamoatchilik ongini shakllantirishda katta rol o‘ynaydi. Buning natijasida odamlar nafaqat yangiliklardan xabardor bo‘lishadi, balki turli masalalar bo‘yicha o‘z qarashlarini ham shakllantirishadi.