The relationship of anecdotes with other oral epic and humor-based genres (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada latifalarning boshqa og’zaki epik hamda kulgiga asoslanuvchi janrlar bilan munosabati haqida fikr yuritilgan.