BOLA PSIXOLOGIYASINING OILADAGI AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Mazkur maqolada farzand va ota-ona o‘rtasidagi munosabatlar bugungi kunning dolzarb muammosi sifatida tahlil qilingan. Bu munosabatlar vaqtida bola psixologiyasida turli psixik jarayonlar hamda ota-onalar va farzandlar o‘rtasida turli shakldagi tushunmovchiliklar kuzatiladi. Shuningdek, bolaning oiladagi tarbiyasi yuzasidan ota-onalar uchun psixologik tavsiyalar berilgan.