OLIY TA’LIM SIFATI KO‘RSATKICHLARINING PSIXOLOGIK TALQINI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
maqolada hayot sifatini belgilovchi ko‘rsatkichlar tahlil qilingan. Ulardan ta’lim, oila va ish(mehnat) alohida ajratib olingan holda talabalar o‘qish faoliyati davomida o‘rganilgan. Asosan, o‘z hayotidan mamnun yashash bo‘yicha tadqiqot natijalari asosida xulosa va tavsiyalar ishlab chiqilgan