Lingvomadaniyatshunoslikda ramzlarning vujudga kelishi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada ramzlar va ularning tilshunoslikning yangi sohalaridan biri bo’lgan lingvokulturologiya bilan aloqadorligi hamda ramzlar asosan, folklor namunalarida ko’p uchrashi kabi ma’lumotlar tahlilga tortilgan.