ABU RAYHON BЕRUNIYNING FUQAROLIK JAMIYATI TO‘G‘RISIDAGI ILMIY QARASHLARIUshbu maqolada buyuk mutafakkir Abu Rayhon Beruniyning adolatli jamiyat, adolatli hukmdor qanday bo‘lishi kerakligi to‘g‘risidagi qarashlari tahlil qilingan. Olimning davlat boshqaruv (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada buyuk mutafakkir Abu Rayhon Beruniyning adolatli jamiyat, adolatli hukmdor qanday bo‘lishi kerakligi to‘g‘risidagi qarashlari tahlil qilingan. Olimning davlat boshqaruviga oid fikrlari hozirgi kunda ham o‘z dolzarbligini yo‘qotmaganligi ochib berilgan.