O‘ZBEKISTON UMUMTA’LIM MAKTABLARIDA TA'LIM SIFATINI OSHIRISHGA QARATILGAN ISLOHOTLAR TAHLILI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekiston umumta'lim maktablarida ta'lim sifatini oshirish borasida olib borilayotgan islohotlarni tahlil qiladi. Maqolada ta'lim sifatini oshirishga qaratilgan davlat siyosati, xalqaro tajribalar va O‘zbekistondagi mavjud muammolar muhokama qilinadi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, ta'lim sifatini oshirish uchun o‘qituvchilar malakasini oshirish, o‘quv dasturlarini takomillashtirish va moddiy-texnik bazani mustahkamlash zarur. Xulosada kelajakda amalga oshirilishi lozim bo‘lgan vazifalar belgilab berilgan.