ABU RAYHON BERUNIYNING “QADIMGI XALQLARDAN QOLGAN YODGORLIKLAR” ASARI AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Maqolada Abu Rayhon Beruniyning fundamental asarida jamiyatni qamrab olgan tarixiy, etnografik, lingvistik va boshqa jarayonlar tahlil qilinadi.