MUHANDISLIK GRAFIKASI FANLARINI 3D MODELLAR ORQALI O‘QITISHNING AMALIY AHAMIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Darslarni tashkil qilishda talabalarning 3D printer va boshqa dasturlardan foydalanib darslarni tashkil qilish. Bundan tashqari loyihalash qobiliyatlarini rivojlantrish bo‘yicha nazariy ma’lumotlar keltirilgan