KOREYS TILINING JAHON VA O’ZBEKISTONDA IKKINCHI XORIJIY TIL SIFATIDA OMMALASHUVI TENDENSIYALARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada so’nggi yillarda koreys tilining shiddat bilan dunyo ta’lim tizimiga kirib borish tendensiyalari va sabablari o’rganiladi, xususan uning O’zbekistondagi o’rganilish holati va darajasi, hamda uni ommalashtirish maqsadida olib borilayotgan chora-tadbirlar tahlil qilinadi.