PURIN DISMETABOLIZMI BO‘LGAN BOLALARDA INTERSTITSIAL NEFRITNING KLINIK VA LABORATORIYA XUSUSIYATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Giperurikemiya va giperurikozuriya fonida rivojlangan bolalarda interstitsial nefrit kursining klinik va laboratoriya xususiyatlarini o'rganish.