Reklama va madaniyat (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada reklama strategiyalarini va mazmunini qanday shakllantirishi mumkinligi tushuntiriladi, shuningdek, turli madaniyatlarda bu elementlarning qabul qilinishi va interpretatsiyasi qanday farqlanishi mumkinligi muhokama qilinadi.