“MEHNATSEVARLIK” KONSEPTINI IFODALAYDIGAN O‘ZBEK VA INGLIZ XALQ MAQOLLARINING LINGVOMADANIY XUSUSIYATLARIDAGI FARQLI VA O‘XSHASH JIHATLARI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada “mehnatsevarlik” konseptini ifodalaydigan o‘zbek va ingliz xalq maqollari lingvomadaniy obyekt sifatida tanlab olinib, ularning lingvomadaniy xususiyatlaridagi farqli va o‘xshash jihatlari tahlil etilgan.