UCHINCHI RENESSANS DAVRIDA YOSHLARGA OID DAVLAT SIYOSATINING AHAMIYATI VA MOHIYATI (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu tadqiqot ishida mamlakatimizda yoshlar siyosatiga oid qonun hujjatlari tahlil qilingan bo‘lib, bugungi kunda qonunchiligimizda yoshlarga yaratilgan ulkan imkoniyatlar yoritilgan. Jamiyatda huquqiy madaniyatni yuksaltirishning yoshlar tarbiyasi va yorqin istiqbolidagi ahamiyati ochib berilgan.Shuningdek, ushbu maqolada yoshlarni Oʻzbekistonning zamonaviy yangi avlod kadrlari sifatida shakllantirish, har bir soha boʻyicha bilim, malaka va yuqori kasbiy koʻnikmaga ega boʻlgan raqobatbardosh kadr sifatida xalqaro maydonga chiqishi davlatimiz tomondan qo‘llab-quvvatlanayotgani o‘rin olgan.