Millatlararo bag’rikenglik tinchlik va asoyishtalik garovi (Journal of Science-Innovative Research in Uzbekistan, 2024)
Ushbu maqolada mamlakat tinchligining asosiy garovi bu- millatlararo bag’rikenglik ekanligi, shuningdek, millatlararo munosabatlarda tolerantlikning, ijtimoiy-siyosiy holati tahlili qilingan. Ushbu tadqiqot doirasida qilingan ilmiy izlanishlar tahlil qilingan va o’rganilgan